Kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så ringer en av våra handläggare upp dig direkt

Eller ring oss direkt på 0431‑47 47 00

Vi hjälper dig 24 timmar om dygnet alla dagar via telefon.

Tack!När en handläggare blir ledig ringer
vi och hjälper dig med dina frågor.

Tack!Vi ringer strax upp dig och
hjälper dig med dina frågor.

Tack!Vi ringer dig så fort vi kan (dagtid)
och hjälper dig med dina frågor.
Det har uppstått ett tekniskt fel.
Prova igen senare eller
ring oss på 0431‑47 47 00

Artiklar på Freedom Finance

På Freedom Finance lägger vi med jämna mellanrum upp artiklar gällande ekonomi, låneformer, regler och annat som är relaterat till våra tjänster. Artiklarna fungerar som guide och hjälp för dig som vill veta mer om saker som rör din ekonomi, innan du tar hjälp av oss. Har du frågor kring våra artiklar är du välkommen att kontakta oss på 0431‑47 47 00.

Ring mig om lån

Privatlån – låna pengar billigt!

Vi hjälper dig med bolån!

Intresserad av billån?

Artiklar som privatekonomisk hjälp

Vill du låna pengar men har fortfarande ett par frågor innan du känner att du kan ta ett beslut? Kanske vill du få vissa begrepp förklarade eller analyser presenterade först?

Vare sig du vill få information om aktualiteter inom lånebranschen, hur prognosen ser ut för amortering och ränta eller veta hur du ska tänka när du deklarerar, försöker Freedom Finance komma med så nyttig och användbar information som möjligt.

Oberoende innehåll

Som oberoende låneförmedlare kan du räkna med att vi på Freedom Finance ger dig den bästa och mest användbara informationen vi kan, utan påverkan från utomstående intressenter. Om du är osäker på något vi skrivit eller har vidare frågor, går det bra att kontakta oss för att få personlig handledning och hjälp av en erfaren och serviceinriktad lånehandläggare.

Telefon: 0431‑47 47 00
E-mail: info@freedomfinance.se