Kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så ringer en av våra handläggare upp dig direkt

Eller ring oss direkt på 0431‑47 47 00

Vi hjälper dig 24 timmar om dygnet alla dagar via telefon.

Tack!När en handläggare blir ledig ringer
vi och hjälper dig med dina frågor.

Tack!Vi ringer strax upp dig och
hjälper dig med dina frågor.

Tack!Vi ringer dig så fort vi kan (dagtid)
och hjälper dig med dina frågor.
Det har uppstått ett tekniskt fel.
Prova igen senare eller
ring oss på 0431‑47 47 00

Privatlån med låg ränta

Oavsett om du tänkt låna ett större eller mindre belopp i form av ett privatlån, är rådande ränta alltid högintressant. Ju lägre ränta, desto bättre, för att du ska kunna hålla både låne- och månadskostnad så låg som möjligt.

Ring mig om lån

Privatlån – låna pengar billigt!

  • Enkelt att ansöka – snabbt svar
  • Lån upp till 500 000 kronor utan säkerhet
  • Lägg om dina lån och spara pengar
  • Ränta vanligtvis 3,25–18,15 %
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Välj låneskydd för extra trygghet

Ett privatlån kan användas till i princip vad du vill; renoveringar, kontantinsats till en bostad, en ny bil, en resa eller till att samla mindre krediter och skulder för att få en bra överblick och lägre räntekostnad totalt.

Räntan för ett privatlån sätts individuellt och bestäms utifrån dina ekonomiska förutsättningar och lånets övriga villkor. Bland annat baseras den på lånebeloppet, hur lång återbetalningstid du har samt din ekonomi i helhet.

Vi arbetar alltid för att hitta ett privatlån med låg ränta och bra villkor som passar dig.

Vad krävs för att jag ska få ett privatlån med låg ränta?

För att få ett privatlån måste du uppfylla vissa krav för att långivaren ska kunna känna sig säker på att få tillbaka det lånade beloppet. Du måste vara myndig, alltså vara minst 18 år gammal. Din årsinkomst ska överstiga 100 000 kronor och du får heller inte ha några kvarvarande skulder hos Kronofogden. Dessa uppgifter finns att fylla i tillsammans med exempelvis uppgifter om tillgångar, inkomster och utgifter, när du ansöker om ett privatlån via Freedom Finance. Efter att du lämnat in din ansökan görs en kreditprövning.

Avgifter för privatlån

Tänk på att det många gånger tillkommer övriga avgifter, utöver räntan, då du tar ett lån. Beroende på långivare kan exempelvis avgifter som ansökningsavgift samt start- och uppläggningsavgift tillkomma. Även fakturaavgifter kan förekomma.

Ansök om privatlån med låg ränta

Det är enkelt att fylla i vår ansökan om privatlån; fyll i uppgifterna i tre steg – sedan får du inom kort besked om din ansökan godkänts eller inte. Om din ansökan godkänns får du hem papper att signera och ett par dagar efter att vi fått in din underskrift finns pengarna på ditt konto. Du kan även välja att få pengarna via en utbetalningsavi.

Att tänka på då du ska ta ett privatlån

Det finns givetvis många saker du bör tänka på då du vill ta ett lån, oavsett om det är stort eller litet. Främst bör du fokusera på att få en så bra ränta som möjligt för att sänka dina månadskostnader. Att jämföra och ta reda på så mycket som möjligt gällande villkor och liknande är alltid viktigt. Det är också viktigt att du räknar in den nya månadskostnaden i din budget för att få en bra överblick över din ekonomi.