Om oss

Om Freedom Finance

Freedom Finance är en av Sveriges ledande låneförmedlare med snart 20 års erfarenhet av förmedling av lån. Vi är helt fristående från långivare och förmedlar lån från flera av landets ledande låneinstitut och banker. Zmarta Group, som står bakom Freedom Finance, har över 200 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och Hamburg.

En fristående låneförmedlare

På den skånska västkusten i Ängelholm ser bolaget Bolåneservice 1999 dagens ljus. Det blir starten på en fristående låneförmedlare med personlig och kostnadsfri hjälp. Fyra år senare byts namnet ut till dagens Freedom Finance och tankar om att etablera sig även utanför Sverige börjar gro. Först på tur är Centum i Norge som köps upp 2007. Kort därefter är det dags för nästa grannland: 2008 lanseras en finsk motsvarighet till Freedom Finance under namnet Freedom Rahoitus.

Zmarta Group

Under 2013 blir verksamheten uppköpt av H.I.G. Capital vilket inleder ett nytt kapitel i företagets historia. Det gemensamma namnet för hela företagsgruppen – Zmarta Group – lanseras i slutet av 2015. Freedom Finance blir då ett av flera andra varumärken inom gruppen som förenas under namnet Zmarta Group och som finns representerad i Sverige, Finland, Norge. Efter en längre tid av god tillväxt och satsningar utanför Sveriges gränser förvärvas gruppen av medieföretaget Bauer Media Group, som från och med september 2016 är Zmarta Groups ägare. 2018 tar Zmarta Group ytterligare steg i utvecklingen genom att förvärva Elskling och Insplanet, Sveriges största tjänster för jämförelse och byte av elavtal & försäkringar.

Bästa möjliga lånevillkor

Freedom Finance är en av Sveriges ledande förmedlare av lån. Vi är helt fristående och tar fram låneerbjudanden från flera av Sveriges banker och låneinstitut. Trots att vi tar fram flera olika lånealternativ registreras endast en kreditupplysning hos UC. Vi är specialiserade på att förmedla lån med bästa möjliga villkor för varje kund och lånesituation. Det innebär att du slipper lägga tid på att hitta en lånelösning själv. Vi gör det åt dig – helt kostnadsfritt.

Personlig och kostnadsfri hjälp

Något som skiljer oss från andra låneförmedlare är att vi erbjuder möjligheten att få tala med en erfaren lånehandläggare. Zmarta Group, som står bakom Freedom Finance, har över 200 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och Hamburg. Hos oss har du alltid möjlighet till personlig kontakt även om låneansökan gjorts online.

Nedan ser du ett urval av de långivare vi samarbetar med

Chatta