Kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så ringer en av våra handläggare upp dig direkt

Eller ring oss direkt på 0431‑47 47 00

Vi hjälper dig 24 timmar om dygnet alla dagar via telefon.

Tack!När en handläggare blir ledig ringer
vi och hjälper dig med dina frågor.

Tack!Vi ringer strax upp dig och
hjälper dig med dina frågor.

Tack!Vi ringer dig så fort vi kan (dagtid)
och hjälper dig med dina frågor.
Det har uppstått ett tekniskt fel.
Prova igen senare eller
ring oss på 0431‑47 47 00

Om Freedom Finance

Freedom Finance är en av Sveriges ledande låneförmedlare med hela 17 års erfarenhet av förmedling av lån. Vi är helt fristående från långivare och förmedlar lån från flera av landets ledande låneinstitut och banker. Zmarta Group, som står bakom Freedom Finance, har över 200 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och München.

Ring mig om lån

Privatlån – låna pengar billigt!

Vi hjälper dig med bolån!

Intresserad av billån?

En oberoende låneförmedlare

På den skånska västkusten i Ängelholm ser bolaget Bolåneservice 1999 dagens ljus. Det blir starten på en oberoende låneförmedlare med personlig och kostnadsfri hjälp. Fyra år senare byts namnet ut till dagens Freedom Finance och tankar om att etablera sig även utanför Sverige börjar gro. Först på tur är Centum i Norge som köps upp 2007. Kort därefter är det dags för nästa grannland: 2008 lanseras en finsk motsvarighet till Freedom Finance under namnet Freedom Rahoitus. 

Zmarta Group 

Under 2013 blir verksamheten uppköpt av H.I.G. Capital vilket inleder ett nytt kapitel i företagets historia. Det gemensamma namnet för hela företagsgruppen – Zmarta Group – lanseras i slutet av 2015. Freedom Finance blir då ett av flera andra varumärken inom gruppen som förenas under namnet Zmarta Group och som finns representerad i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Efter en längre tid av god tillväxt och satsningar utanför Sveriges gränser förvärvas gruppen av medieföretaget Bauer Media Group, som från och med september 2016 är Zmarta Groups ägare.

Bästa möjliga lånevillkor

Freedom Finance är en av Sveriges ledande förmedlare av lån. Vi är helt fristående och tar oberoende fram låneerbjudanden från flera av Sveriges banker och låneinstitut. Trots att vi tar fram flera olika lånealternativ registreras endast en kreditupplysning hos UC. Vi är specialiserade på att förmedla lån med bästa möjliga villkor för varje kund och lånesituation. Det innebär att du slipper lägga tid på att hitta en lånelösning själv. Vi gör det åt dig – helt kostnadsfritt. 

Personlig och kostnadsfri hjälp

Något som skiljer oss från andra låneförmedlare är att vi erbjuder möjligheten att få tala med en erfaren lånehandläggare. Zmarta Group, som står bakom Freedom Finance, har över 200 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och München. Hos oss har du alltid möjlighet till personlig kontakt även om låneansökan gjorts online.