Privatlån – lån utan säkerhet

Funderar du på att renovera huset, köpa ny bil eller behöver du låna pengar för att förverkliga en dröm? Orsaken till att ta ett privatlån, eller blancolån som det också kallas, kan vara många. Vi på Freedom Finance hjälper dig att hitta privatlån som passar dig och dina behov.

Vi jämför privatlån

Det fina med att låna pengar privat är att du kan använda dem till precis vad du vill. Vill du inte ta ett nytt privatlån kan vi även hjälpa dig att samla dina befintliga privatlån till ett enda förmånligt lån, istället för att ha flera dyra. På det här sättet kan du spara tusenlappar genom sänkt månadskostnad.

När du ansöker om privatlån via oss jämför vi flera av Sveriges ledande banker och andra långivare. Vi gör jobbet åt dig, kostnadsfritt, och oavsett hur många långivare vi tar in låneerbjudande från, är det endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen, UC, som registreras. Detta är möjligt via vår speciallösning med UC. Att ansöka via oss sparar dig tid och du får snabbt svar från alla långivare vi jämför.

Privatlån utan säkerhet

Möjligheterna att få ett bra lån ökar när du söker via oss, jämfört med om du själv hade ansökt direkt hos de enskilda långivarna. Alla långivare har sina egna regler och kreditbedömningar för lån, men hos oss kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor, helt utan säkerhet. Freedom Finance letar sedan efter det bästa privatlånet till dig för att du ska kunna hitta ett blancolån med de bästa villkoren, som är anpassat efter dina förutsättningar.

Privatlån med betalningsanmärkning

I vår stora lånepanel har vi olika typer av banker och långivare, vilket innebär att vi ofta även kan hjälpa dig som har betalningsanmärkningar, att få privatlån. Villkoren som gäller vid den här sortens låneförutsättningar är självklart varierande och individuella, men vi jobbar alltid för att se till att förmedla det bästa privatlånet även för dig med betalningsanmärkningar.

Privatlån och ränta

Räntan på ett privatlån är som alltid beroende av lånets olika faktorer men också av din ekonomiska situation och landets generella låneläge. Eftersom vi jämför lån från flera olika långivare kan du känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att kunna förmedla dig ett privatlån med lägsta möjliga ränta och optimala villkor.

Hur går jag tillväga för att ta ett privatlån utan säkerhet?

  1. Ansök genom att fylla i privatlåneansökan här eller ring 0431-474700.

  2. Vi gör en kreditupplysning hos UC och kontaktar dig personligen, normalt inom 24 timmar, för att hjälpa dig hitta ett lån som passar din lånesituation.

  3. Vid beviljad låneansökan kan du få flera låneerbjudande presenterade för dig av din handläggare (enbart en kreditupplysning registreras hos UC). Välj lånet med den lägsta räntan eller det som passar dig bäst.

  4. Lånehandlingar skickas därefter hem till dig för underskrift.

  5. Inom tre till fem bankdagar från det vi har mottagit signerade lånehandlingar har du pengarna i handen. Tiden påverkas bland annat av huruvida långivaren erbjuder signering med BankID.

  6. Låt oss hjälpa dig att jämföra innan du ska låna – ansök redan idag!

Nedan ser du ett urval av de långivare vi samarbetar med

Chatta