Partners

Här kan du stifta närmare bekantskap med de partners vi på Freedom Finance samarbetar med i vår låneförmedling. Trots att vi har över 30 samarbetspartners siktar vi ständigt på att fylla på vår partnerpanel.

 • 1856 grundades Stockholms Enskilda Bank, som sedan 1998 gått under namnet SEB. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett spektra av finansiella tjänster och rådgivning.

 • IKANO Bank är en del av den internationella koncernen IKANO, som bildades 1988 och ägs av IKEA-familjen Kamprad. IKANO Bank har runt 400 medarbetare och hade 2015 Sveriges mest nöjda privatlånekunder, enligt Svenskt Kvalitetsindex.

 • Bank Norwegian är en norsk internetbank med huvudkontor i Oslo. Företaget grundades 2007 och ägs av Norwegian Finans Holding ASA. År 2013 startade banken sin verksamhet i Sverige, först med kreditkort och sedan med lån.

 • Santander Consumer Bank har 450 000 kunder i Sverige och är en del av Banco Santander, som servar 107 miljoner kunder i över 45 länder. Under de senaste åren har Santander utsetts till världens bästa bank ett antal gånger.

 • ICA Banken startades upp 2001 och ingår i ICA Gruppen. Banken har sitt säte i Solna och bland deras tjänster ingår lönekonto, sparkonto, mobilt BankID, fonder, bankkort, blancolån, bolån och försäkringar.

 • Wasa Kredit är ett finansbolag som ägs av Länsförsäkringar Bank, som i sin tur är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Här arbetar runt 240 personer på något av kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå och Örebro.

 • Resurs Bank är en del av den svenska Resurskoncernen som bildades 2001. Man har idag 500 medarbetare och kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Resurs Bank erbjuder privatlån, kreditkort och sparkonton.

 • Bakom re:member står EnterCard som erbjuder kort och privatlån i Sverige, Norge och Danmark. EnterCard har 450 medarbetare som servar företagets 1,7 miljoner kunder med visionen att skapa finansiella lösningar på ett flexibelt och ansvarsfullt sätt.

 • Lendify är en av de mest kundorienterade bankerna och har vunnit pris från Svenskt Kvalitetsindex både 2019 och 2020 för Sveriges nöjdaste privatlånekunder. Lendify utmanar de traditionella bankerna och vill genom användandet av data och teknik effektivisera lånemarknaden och erbjuda sina kunder bättre villkor. Lendify är en del av den danska banken Lunar sedan juni 2021.

 • Marginalen Bank ingår i bolagskoncernen Marginalen som bildades 1979. Banken startades 2010 då Marginalen köpte Citibanks svenska konsumentbank. Idag har Marginalen Bank nära 300 000 kunder och drygt 300 medarbetare.

 • Svea Ekonomi har över 30 års erfarenhet av finansiering och krediter för företagare. Sedan 2004 erbjuder man även lån och sparkonton till privatpersoner. Bolaget har huvudkontor i Solna och bedriver, förutom i Sverige, även verksamhet i Finland och Norge.

 • Collector grundades 1999 och har 290 medarbetare på sina kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Collector bjuder på tre månaders fritt låneskydd som tryggar betalningsförmågan i upp till ett år vid sjukskrivning eller ofrivillig arbetslöshet.

 • Nordax Bank är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 185.000 privatkunder i Sverige, Norge och Finland. Nordax bank är specialiserade på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet, lån för 60+ samt sparkonton.

 • BigBank grundandes 1992 i Estland och är en bank som specialiserat sig på lån och sparande. Idag finns BigBank i åtta olika europeiska länder – från Spanien i söder till Finland i norr. Totalt arbetar här cirka 450 personer.

 • Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som vänder sig till företag och privatpersoner. De bedriver sin verksamhet från Stockholm och Göteborg, med filialer i Oslo och Helsingfors, och har totalt cirka 70 medarbetare.

 • Komplett Bank är en digital nischbank som erbjuder konsumentkrediter och refinansieringstjänster utan säkerhet. Banken startades i Norge 2014 och finns idag på den svenska marknaden under Finansinspektionens tillsyn.

 • Credento har varit verksamma sedan 1987. Företaget som står bakom Credento heter TF Bank. TF Bank är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Polen. Credentos kunder erbjuds möjligheten att utnyttja två betalningsfria månader per år.

 • MoneyGo AB är ett svenskt finansbolag som är specialiserade på mindre privatlån. Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.

 • SevenDay Bank är specialister på lån utan säkerhet och sparande sedan 2007 med ca 75 000 kunder. Bolaget är specialister på privatlån, sparande och betallösningar. Lånekunder har möjligheten att nyttja tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod.

 • Swedbank är Sveriges största bank med över 4 miljoner privatkunder. Bankens rötter går tillbaka till år 1820 då den första Sparbanken bildades och idag finns man även i Estland, Lettland och Litauen. Totalt har Swedbank cirka 13 500 medarbetare.

 • MyMoney startades 2007 med fokus på att erbjuda ökad service och kundnöjdhet i förhållande till storbankerna. Företaget är specialiserat på billån och har sedan starten hjälpt över 20 000 kunder i Sverige till ett bilköp.

 • Northmill är ett svenskt innovationsbolag inom finans med 350 000 nordiska kunder. Företaget har runt 90 medarbetare i tre länder och jobbar för att förenkla finansindustrin för vardagliga konsumenter, med fokus på krediter och försäkringar.

 • Northmill är ett svenskt innovationsbolag inom finans med 350 000 nordiska kunder. Företaget har runt 90 medarbetare i tre länder och jobbar för att förenkla finansindustrin för vardagliga konsumenter, med fokus på krediter och försäkringar.

 • Bakom OPR Privatlån ligger OPR-Finance AB med huvudkontor i Stockholm. Bolaget ingår i finska koncernen OPR-Finance Oy som har hjälpt över 500 000 företag och privatpersoner med finansiering. OPR Privatlån arbetar för att erbjuda ett enkelt och snabbt lån, format av erfarenhet och kundförståelse.

 • Instabank är en digitalbank startad i Norge 2016, som idag även finns i Finland och Sverige. Banken fokuserar på tillgänglighet, enkelhet och innovation, och erbjuder sparprodukter, försäkringar och lån utan säkerhet till privatpersoner.

 • Coop ingår i bolagskoncernen KF som bildades 1899. Kreditgivare är Coops systerbolag MedMera Bank AB, som startade 2007. Banken har sitt säte i Solna och erbjuder sina kunder blancolån och sparkonton.

 • Bakom Euroloan står Mash Sweden AB, som är under tillsyn av Finansinspektionen. Mash Group har sina rötter i Finland och erbjuder sedan 2007 krediter och finansiella tjänster digitalt. Bolaget finns representerat i fem europeiska länder.

 • BRAbank är en heldigital bank som erbjuder privatlån utan säkerhet. Banken har som mål att ha de bästa tekniska lösningarna och den bästa kundservicen på marknaden. BRAbank finns i Sverige, Norge och Finland.

 • CashBuddy är ett konsumentkreditinstitut som ägs av JSM Financial Group. Företaget är specialiserat på privatlån och lägger fokus på kundens framtida betalningsförmåga istället för hur kundens ekonomiska situation har varit tidigare.

 • Thorn Svenska AB, med varumärket Thorn PrivatFinans, har funnits på den svenska marknaden sedan 1970. Thorn är historiskt sett kända som ett finansieringsföretag för elektronikprodukter, men numera erbjuder de även privatlån på upp till 150 000 kr.

 • Brocc är ett svenskägt företag och grundades 2016. Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. En enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor.

 • Friia är ett svenskt konsumentkreditinstitut som ägs av 4finance Group. Friia erbjuder lån med en individuell prissättning som baseras på din kreditupplysning. 4finance är en global ledare inom digital konsumentfinansiering som finns i 13 länder och startade sin verksamhet i Sverige år 2009. I hela koncernen arbetar det drygt 3 000 människor och i norden bedriver de verksamhet, förutom i Sverige, även i Danmark och Finland. Friia förmedlar lån till sina kunder på ett snabbt och bekvämt sätt som passar in i den moderna livsstilen.

 • Nystart Finans är ett svenskt kreditinstitut med kontor i Stockholm. De lånar ut pengar till privatpersoner med en affärsidé om att erbjuda människor som har flera lån en privatekonomisk nystart med en högre medvetenhet och en lägre månadskostnad.

 • Lån & Spar Bank erbjuder tjänster inom lån, kreditkort och sparkonton. Vid utbetalt lån får Lån & Spar Banks kunder ett års gratis medlemskap i Villaägarnas Riksförbund.

 • Ferratum Group grundades 2005 och har idag sitt huvudkontor i Helsingfors men finns även utanför Europa. Ferratum är en internationell leverantör av mobila banktjänster. De lånar ut till konsumenter och till små och medelstora företag, med sin vision att bli den ledande mobila banken och med missionen och syftet att erbjuda de bästa privatlånen vid alla tillfällen och till alla konsumenter.

 • Moank är ett konsumentkreditsinstitut som erbjuder lån och försäkringar. Moank erbjuder, med hjälp av innovation och ny teknik, lån till schyssta villkor. Alltid personligt, enkelt och anpassat efter just dina behov. På Moank försöker man alltid ligga i framkant vad gäller tekniken då övertygelsen om att framtidens bank självklart måste tillhandahålla de bästa möjliga digitala lösningarna för sina kunder.

 • TryggKredit är ett svenskt konsumentkreditinstitut som förmedlar privatlån och kontokrediter. Bolaget har funnits sedan 2011. De har huvudkontor i Stockholm och IT-avdelning i Halmstad med ca 30 medarbetare sammanlagt.

Chatta med oss! Chatt