Partners

Här kan du stifta närmare bekantskap med de partners vi på Freedom Finance samarbetar med i vår låneförmedling. Trots att vi har över 30 samarbetspartners siktar vi ständigt på att fylla på vår partnerpanel.

 • 1856 grundades Stockholms Enskilda Bank, som sedan 1998 gått under namnet SEB. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett spektra av finansiella tjänster och rådgivning.

 • IKANO Bank är en del av den internationella koncernen IKANO, som bildades 1988 och ägs av IKEA-familjen Kamprad. IKANO Bank har runt 400 medarbetare och hade 2015 Sveriges mest nöjda privatlånekunder, enligt Svenskt Kvalitetsindex.

 • Bank Norwegian - en filial av NOBA Bank Group erbjuder flexibla och användarvänliga produkter och finansieringslösningar som kreditkort, sparkonton och privatlån.

 • Santander Consumer Bank har 450 000 kunder i Sverige och är en del av Banco Santander, som servar 107 miljoner kunder i över 45 länder. Under de senaste åren har Santander utsetts till världens bästa bank ett antal gånger.

 • Wasa Kredit är ett finansbolag som ägs av Länsförsäkringar Bank, som i sin tur är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Här arbetar runt 240 personer på något av kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå och Örebro.

 • Resurs är en del av den svenska Resurskoncernen som bildades 2001. Man har idag 500 medarbetare och kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Resurs erbjuder privatlån, kreditkort och sparkonton.

 • Bakom re:member står EnterCard som erbjuder kort och privatlån i Sverige, Norge och Danmark. EnterCard har 450 medarbetare som servar företagets 1,7 miljoner kunder med visionen att skapa finansiella lösningar på ett flexibelt och ansvarsfullt sätt.

 • Marginalen Bank ingår i bolagskoncernen Marginalen som bildades 1979. Banken startades 2010 då Marginalen köpte Citibanks svenska konsumentbank. Idag har Marginalen Bank nära 300 000 kunder och drygt 300 medarbetare.

 • Svea Ekonomi har över 30 års erfarenhet av finansiering och krediter för företagare. Sedan 2004 erbjuder man även lån och sparkonton till privatpersoner. Bolaget har huvudkontor i Solna och bedriver, förutom i Sverige, även verksamhet i Finland och Norge.

 • Nordax Bank är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 185.000 privatkunder i Sverige, Norge och Finland. Nordax bank är specialiserade på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet, lån för 60+ samt sparkonton.

 • BigBank grundandes 1992 i Estland och är en bank som specialiserat sig på lån och sparande. Idag finns BigBank i åtta olika europeiska länder – från Spanien i söder till Finland i norr. Totalt arbetar här cirka 450 personer.

 • Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som vänder sig till företag och privatpersoner. De bedriver sin verksamhet från Stockholm och Göteborg, med filialer i Oslo och Helsingfors, och har totalt cirka 70 medarbetare.

 • Morrow Bank är en modern och helt digital bank med lång erfarenhet i branschen. Banken har stark etablering i tre nordiska länder, och har god kunskap om den skandinaviska marknaden. Med bred erfarenhet och djup expertis är Morrow Bank en trygg och stabil partner, både för oss och för våra kunder. Namnet kommer från ordet “tomorrow”, som väl beskriver bankens mål: att hjälpa sina kunder att se optimistiskt på morgondagen, oavsett vad den har att erbjuda. Med det som bakgrund har Morrow Bank specialiserat sig på att skapa flexibla och effektiva lösningar, baserade på kundens behov.

 • Credento har varit verksamma sedan 1987. Företaget som står bakom Credento heter TF Bank. TF Bank är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Polen. Credentos kunder erbjuds möjligheten att utnyttja två betalningsfria månader per år.

 • MoneyGo AB är ett svenskt finansbolag som är specialiserade på mindre privatlån. Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.

 • SevenDay Bank är specialister på lån utan säkerhet och sparande sedan 2007 med ca 75 000 kunder. Bolaget är specialister på privatlån, sparande och betallösningar. Lånekunder har möjligheten att nyttja tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod.

 • Northmill är ett svenskt innovationsbolag inom finans med 350 000 nordiska kunder. Företaget har runt 90 medarbetare i tre länder och jobbar för att förenkla finansindustrin för vardagliga konsumenter, med fokus på krediter och försäkringar.

 • Northmill är ett svenskt innovationsbolag inom finans med 350 000 nordiska kunder. Företaget har runt 90 medarbetare i tre länder och jobbar för att förenkla finansindustrin för vardagliga konsumenter, med fokus på krediter och försäkringar.

 • Bakom OPR Privatlån ligger OPR-Finance AB med huvudkontor i Stockholm. Bolaget ingår i finska koncernen OPR-Finance Oy som har hjälpt över 500 000 företag och privatpersoner med finansiering. OPR Privatlån arbetar för att erbjuda ett enkelt och snabbt lån, format av erfarenhet och kundförståelse.

 • Instabank är en digitalbank startad i Norge 2016, som idag även finns i Finland och Sverige. Banken fokuserar på tillgänglighet, enkelhet och innovation, och erbjuder sparprodukter, försäkringar och lån utan säkerhet till privatpersoner.

 • Coop MedMera Bank är en relativt ny bankrörelse som funnits på marknaden sedan 2007. Den ägs av den kooperativa Föreningen som i sig funnits sedan slutet av 1800-talet. Som förbund på konsumentföreningarna är uppgiften att stärka den gemensamma kärnverksamheten inom dagligvaruhandeln och att leva upp till konsumentkooperativens verksamhetsidé om att ”skapa ekonomisk nytta för medlemmarna och samtidigt göra det möjligt för dessa att i sin konsumtion bidra till en hållbar utveckling för människor och miljö”. MedMera Bank erbjuder flera finansiella tjänster både till medlemmar och icke-medlemmar.

 • Leabank är en heldigital bank som erbjuder privatlån utan säkerhet och högräntekonton. Banken finns på idag på den svenska, norska och finska marknaden och har sitt huvudkontor i norska Bergen. Leabank vill leverera innovativa och användarvänliga lösningar för finansiering, betalning och sparande och har som motto att ge sina kunder den bästa bankupplevelsen.

 • CashBuddy är ett konsumentkreditinstitut som ägs av JSM Financial Group. Företaget är specialiserat på privatlån och lägger fokus på kundens framtida betalningsförmåga istället för hur kundens ekonomiska situation har varit tidigare.

 • Thorn Svenska AB, med varumärket Thorn PrivatFinans, har funnits på den svenska marknaden sedan 1970. Thorn är historiskt sett kända som ett finansieringsföretag för elektronikprodukter, men numera erbjuder de även privatlån på upp till 150 000 kr.

 • Brocc är ett svenskägt företag och grundades 2016. Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. En enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor.

 • Nstart är ett svenskt kreditinstitut med kontor i Stockholm. De lånar ut pengar till privatpersoner med en affärsidé om att erbjuda människor som har flera lån en privatekonomisk nystart med en högre medvetenhet och en lägre månadskostnad.

 • Lån & Spar Bank erbjuder tjänster inom lån, kreditkort och sparkonton. Vid utbetalt lån får Lån & Spar Banks kunder ett års gratis medlemskap i Villaägarnas Riksförbund.

 • Ferratum Group grundades 2005 och har idag sitt huvudkontor i Helsingfors men finns även utanför Europa. Ferratum är en internationell leverantör av mobila banktjänster. De lånar ut till konsumenter och till små och medelstora företag, med sin vision att bli den ledande mobila banken och med missionen och syftet att erbjuda de bästa privatlånen vid alla tillfällen och till alla konsumenter.

 • Moank är ett konsumentkreditsinstitut som erbjuder lån och försäkringar. Moank erbjuder, med hjälp av innovation och ny teknik, lån till schyssta villkor. Alltid personligt, enkelt och anpassat efter just dina behov. På Moank försöker man alltid ligga i framkant vad gäller tekniken då övertygelsen om att framtidens bank självklart måste tillhandahålla de bästa möjliga digitala lösningarna för sina kunder.

 • TryggKredit är ett svenskt konsumentkreditinstitut som förmedlar privatlån och kontokrediter. Bolaget har funnits sedan 2011. De har huvudkontor i Stockholm och IT-avdelning i Halmstad med ca 30 medarbetare sammanlagt.

 • Risicum Capital AB grundades 2005 och har sedan januari 2008 förmedlat lån i Sverige. De har idag sina kontor i Stockholm och Åbo i Finland. Grundidén och målbilden hos Risicum är att kunna erbjuda säkra och enkla finansiella tjänster till personer som av olika anledningar har svårigheter att få lån hos andra traditionella banker och låneinstitut. Kundvänlighet och öppenhet är ledorden hos Risicum och med en filosofi att det alltid ska vara enkelt att ta ett mindre lån hos dem om en akut situation av någon anledning skulle uppstå.

 • Facit bank är en internetbank som idag erbjuder privatlån på upp till 200 000 kr till privatpersoner. Banken befinner sig i en kontinuerlig expansiv fas med stort fokus på de nordiska länderna. I Sverige slog de upp dörrarna 2021 och de har ett 50-tal anställda.

Chatta