Hur lång tid tar det att få pengarna efter ett beviljat lån?

Behöver du låna pengar är det en bra att först jämföra olika långivare och bankers räntor och lånevillkor. För att undvika risken att flera olika företag gör kreditupplysningar på dig, kan du istället fylla i din ansökan hos oss. När du vill låna pengar och behöver ett snabbt svar sparar du mycket tid genom att låta oss sköta jobbet och du kan dessutom få pengarna snabbare.

Vi gör en kreditupplysning och sedan hittar vi, via våra samarbetspartners, det lån som passar dig bäst. Vi förstår att det är viktigt att det går snabbt när man vill låna pengar. Därför har vi sett till att vår utbetalningsprocess är så snabb och smidig som möjligt. Inom 3–5 bankdagar från det vi har mottagit undertecknade lånehandlingar/skuldebrev har du pengarna. Pengarna sätts in på ditt bankkonto eller betalas ut genom en utbetalningsavi.

Kostar det något att ansöka om lån hos Freedom Finance?

Den totala kostnaden för lånet beror på vilken ränta du får, ditt lånebelopp, samt vilken avbetalningstid (1–18 år) du väljer. Först efter att du har skickat in en låneansökan och en kreditprövning har genomförts kan du få besked om hur mycket lånet kommer att kosta per månad. Med hjälp av vår låneuträknare kan du se en ungefärlig månadskostnad.

I låneuträknaren kan du snabbt se din månadskostnad och sedan ändra både belopp och lånetid genom att dra i pilarna för att se den aktuella (ungefärliga) kostnaden. Med hjälp av låneuträknaren kan du se hur mycket lånet kommer att påverka din privatekonomi genom att dra pilarna och reglera till antingen en högre eller lägre lånesumma, eller ändra på återbetalningstiden.

Kan jag betala av mitt lån i förtid?

Lånar du pengar via Freedom Finance så kan du - när som helst och utan att det kostar något extra -betala tillbaka på lånet snabbare. Vill du lösa in hela lånet innan den valda återbetalningstiden är det med andra ord inga problem. Du kan också, när som helst och utan att det kostar något, välja att göra extra inbetalningar och på så vis betala av lånet snabbare än den återbetalningstid du valt. Lånar du pengar genom oss är du alltså fri att när som helst göra större inbetalningar för att betala tillbaka lånet snabbare eller välja att lösa in hela lånet.

Nedan ser du ett urval av de långivare vi samarbetar med

Chatta